Nyd din økologiske mad udenfor

Vi går imod lysere tider – i hvert fald rent vejrmæssigt. Og med lysere tider får vi igen lyst til at grille, hygge os udendørs og i det hele taget leve livet lidt mere ude i det fri.

Vi vil foreslå, at du også sørger for at få indtaget rigtig mange måltider i det fri. Den økologiske mad smager godt under åben himmel, og når du griller din økologiske kotelet eller de økologiske grøntsager, så indbyder stemningen også til at spise maden sammen med venner og familie udendørs.

Indret et hyggeligt udendørs spisehjørne

For at gøre alting mere indbydende og lækkert, vil vi foreslå, at I indretter et hyggeligt, udendørs spisehjørne, hvor I kan nyde jeres økologiske mad i fred og ro, mens I lytter til fuglenes sang og måske kigge på naboernes unger, mens de leger ved havepoolen.

Brug et stykke af terrassen til et særligt spisehjørne. Indret jer med flotte og holdbare udendørs tæpper, som I kan købe på Trendcarpet. Udendørs tæpper give en særlig lun og hyggelig stemning, og de er også med til at gøre det hele lidt mere behageligt på en kølig aften. Udendørs tæpper er en god måde at skabe et rustikt og naturligt look på terrassen, som ellers hurtigt godt kan blive domineret af møbler og haveting.

Økologisk mad fortjener noget særligt

For mange er det en prioritering at købe økologiske fødevarer. De er ofte lidt dyrere end konventionelt dyrkede madvarer, så med mindre man har en stærk økonomi, vil det være noget, der belaster husholdningsbudgettet. Alligevel væger mange at gå den økologiske vej, fordi de ønsker økologiske madvarer, der ikke er sprøjtede eller har fået kunstgødning. De prioriterer bevidst et økologisk valg, fordi de vil give deres børn sund og lækker mad og samtidig kunne aflevere en jordklode til dem, der ikke har lidt under sprøjtemidler og speed-dyrkning.

Det er ikke mindst de unge, der træffer et økologisk valg, men økologi købes i dag af forbrugere i alle aldersgrupper og alle erhverv.

Når I har truffet det valg, er det derfor fuldt fortjent, at I kan nyde maden under hyggelige forhold. Her om sommeren ofte ude i det fri, hvor jeres hyggekrog med udendørs tæpper, gode siddemøbler og måske en lækker grill kan være med til at løfte det hele op til nye højder. Økologiske fødevarer er dyrket på en måde, der ligger lidt tættere på naturens egne principper end ellers, så økologisk mad og udeliv hænger perfekt ammen!