Landmanden følger med

Det gælder om at følge med i udviklingen, og det gælder for alle områder på arbejdsmarkedet. Dette gælder derfor ligeså for alle landmænd, der som mange andre selvstændige gerne vil sikre, at deres arbejde kan udføres så godt som muligt og så let som muligt.

Der er heldigvis rigtig mange gode muligheder for at følge med på dette område, for landbrug er så meget mere end vejrudsigter og de nyheder, der kommer fra de gængse medier. Der er nyhedsmedier, der retter sig specifikt mod denne gruppe, Landbrugsavisen, som bringer alle typer af nyheder, der er specifikt rettet mod denne erhvervsgruppe.

Alt fra noteringer til vurdering af nyheder indenfor miljøområdet findes samlet et sted, og det giver samtidig gode muligheder for at høre om andre landmænds erfaringer, og der er ikke bedre måder at lære på end det og så at kaste sig ud i at prøve det samme af selv på ens egen drift.

Det er også her, der er mulighed for at finde forpagtninger. Enten hvis du ønsker at bortforpagte jord eller ejendom, men også hvis du søger noget meget specifikt i et bestemt geografisk område. Gennem annoncering kan landmænd nemt finde lige det, de har brug for til deres erhverv.