Kun gode grunde for at vælge økologi

Det vil være umuligt at finde grunde til ikke at vælge økologi. Tværtimod er der kun gode grunde til at vælge det økologiske alternativ fremfor det konventionelle, når det kommer til de fødevarer, du spiser. Ikke kun er det sundt for dig, det er også godt for naturen, for dyrevelfærden og for de kommende generationer. Alt sammen noget du med økologi kan være med til at passe på.

Du får de helt rene produkter uden sprøjtegifte og genmodificeringer, du passer på vores grundvand, du giver naturen mulighed for at boltre sig, og du sikrer alle dyr et godt liv med god kost og pleje.

Om du er på udkig efter gode opskrifter med økologiske fødevarer, mere viden om området eller læsestof i form af et medlemsblad, så er Økologisk landsforening et rigtig godt sted at starte. Det er viden til forbrugere og landmænd og spændende inspiration om alt det gode ved økologien samlet på et sted.

Viden om madspild

At tænke sig om, når det kommer til økologiske fødevarer er en ting, men madspild er en anden. Alle smider mad ud indimellem, men med et minimum af omtanke, både når du handler, og når du laver mad, så kan du begrænse madspildet og dermed passe endnu bedre på naturen. Samtidig med du også passer på din pengepung, for det er dyrt at smide for meget mad ud.

Det er gode penge at spare, der altid kan bruges på noget andet og sjovere. Det kan være mere økologi i hverdagen, men det kan lige så vel være til så meget andet, der gør det sjovere i hverdagen. En tur til et økologisk landbrug, eller hvad ud ellers kan finde på af spændende aktiviteter.