Er det en god idé?

Hvor der på den ene side er forskere, der mener, at økologi er til for os alle og rent faktisk muligt for os alle, så er der også dem, der ikke mener at økologi i sig selv tilfører noget godt på verdensplan. Som forbruger kan det derfor være svært at finde hoved og hale i, om økologi er en fordel eller ej.

Under alle omstændigheder er valget dit. Hvis du kan lide tanken om økologiske fødevarer på dit middagsbord, om du kan lide ideen om, der ikke bruges pesticider, om du foretrækker økologisk kød på grund af forholdene for dyrene, det er underordnet.

Det vigtigste for dig er at træffe et valg, og foretrækker du økologi som en del af din hverdag, så skal ingen stoppe dig i at købe det. Om det kun er mælken, eller om det er alt, der kommer ind i dit hjem.

Respekt for andre

Det er tilsvarende vigtigt, at alle respekterer, at det er et valg, der træffes. Økologi kan vælges til eller fra af mange grunde, og du kan vælge det hele helt frit. Der er et marked, og der er rigtig mange gode økologiske varer på hylderne derude.