Økologi giver bedre liv

Vi må være opmærksomme på, at økologi giver bedre liv for alle, og det giver det, uanset hvem vi er, og uanset hvor vi er. Økologi er bedre for samfundet og også for miljøet, men også for det enkelte menneske, og det er jo noget, der betyder noget. Vi skal jo alle sammen have det godt, og det er noget, verden er opmærksom på, ligesom vi selv bør være opmærksomme på. Det er ikke ligegyldigt, hvad for noget benzin, vi putter på bålet, og det er jo noget, som folk kan glemme af og til. Ligesom du heller ikke er ligeglad med, hvordan din bil kører, så skal du heller ikke være ligeglad med, hvordan din krop fungerer.

Når vi tænker på økologi, så tænker vi også på vor egen velvære. Når vi vælger økologisk, så vælger vi, at vi skal have det godt indefra. Når vi får fødevarer, der har haft et godt liv, så får vi også selv et godt liv, og det er måske netop her, at det er de færreste, der i bund og grund er opmærksomme på, hvad det har af betydning, når der vælges ikke økologisk.

Økologi fås i alle afskygninger, og uanset om du er til kød, frugt eller grønt, så kan du de fleste steder få, hvad du har brug for. Det er også vigtigt, at du begynder at tænke økologi andre steder end blot inden for maden. Måske bor du i et dejligt hus med en fin brændeovn, og i denne henseende kan du også begynde at tænke økologisk og anskaffe dig din egen brændekløver, så du selv kan kløve det brænde, du har brug for. På denne måde er det også bedre for miljøet, da brænde ikke skal transporteres til dig eller sælges til dig gennem butikkerne eller andre mellemhandlere.

Når du vælger økologisk, kan du være sikker på, at du gør noget godt for dig selv og for alle. Økologi er et tegn på, at du vil verden bedre, og at du tænker over, hvordan du forbruger, og hvad du forbruger. Økologi er kommet for at blive, og det har vist sig at få større betydning for verden, end vi først havde troet, og det er væsentligt at kigge nærmere på og samtidig at begynde at bevæge sig endnu mere i den retning.

Når alt kommer til alt, så ønsker alle jo bedre omstændigheder for både sig selv og andre, og derfor er det mindst, du kan gøre, at begynde at tænke mere økologisk og gøre, hvad du kan, for at bidrage til den verden, der er omkring dig. Når du vælger økologisk kan du være sikker på, at du gør det ekstra, der skal til, for at skabe en bedre verden.